OFERTE SPECIALE ❤

Cupa menstruală este soluția cea mai bună dacă mergi la sală

Dorim să ne menținem în formă și alegem să mergem la fitness, pilates, yoga sau aerobic… Însă mersul la sală în perioada menstruală poate fi cea mai neplăcută activitate. Durerile și temerile de a nu ne păta pantalonii de sport pot fi un motiv de a rămâne acasă.

Conform sondajului realizat de Intimina, un brand suedez de produse de igienă intimă feminină, produsul pe care alegem să îl folosim în perioada menstruală (tampoane, absorbante sau cupa menstruală) poate face o mare diferență în alegerea sesiunilor de exerciții fizice.

Intimina a intervievat peste 1.500 de femei cu vârste între 20 și 34 de ani, din 40 de țări și a aflat că 42% dintre femei simt că folosirea unei cupe menstruale le-a determinat să fie mai dispuse să meargă la sală în acea perioadă a lunii. Femeile care utilizau cupa menstruală au raportat, de asemenea, un procent de 84% de creștere a încrederii și de 74% de creștere a confortului – două aspecte de care poti avea nevoie atunci când vrei să faci diverse activități, inclusiv excercițiile tale regulate.

Iar asta nu este totul. 26% dintre femeile intervievate au menționat că viața lor sexuală s-a îmbunătățit de când au trecut la cupa menstruală, iar aproape 50% au semnalat un somn mult mai bun decât înainte.

Stilul de viață ți se va modifica în urma faptului că beneficiezi de protecție până la 12 ore purtând cupa menstruală și, astfel, nu te vei mai stresa din cauza posibilelor scurgeri pe lenjeria intimă. Femeile care folosesc cupa menstruală au totodată posibilitatea să cheltuiască lunar banii pe alte lucruri mai importante decât pe costisitoarele tampoane și absorbante de unică folosință.

Dacă nu ai încercat până acum o cupă menstruală, poate că a venit timpul să o testezi și tu – cel puțin atunci când nu mai vrei să renunți la ședințele de fitness din cauza menstruației.

2 thoughts on “Cupa menstruală este soluția cea mai bună dacă mergi la sală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
763 reviews