Metoda de livrare

Metoda livrarii

Cupemenstruale.ro va livra produsele comandate de dvs., in mod normal in 24-48 de ore, dar nu mai tarziu de 3-4 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii, pe intreg teritoriul Romaniei.

Modalitatile de transport:

 • prin curier rapid in toate orasele din Romania
 • prin Posta Romana in toate celelalte localitati

Transportul este gratuit pentru toate cupele menstruale. Pentru celelalte produse, comandate individual – fara o cupa menstruala – pretul transportului este de 14 lei.

Inainte de expediere este posibil sa fiti contactata telefonic de un reprezentant al magazinului nostru pentru confirmarea comenzii si detalii.

Atentie! In cazul in care coletul nu poate fi livrat de catre firma de curierat in maxim 7 zile calendaristice de la momentul efectuarii comenzii din cauze care tin de client, cum ar fi: furnizare de date incorecte sau incomplete (nume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail etc.), absenta repetata de la adresa indicata pentru livrare ori alt motiv, clientul va suporta in intregime costurile de transport tur-retur! In cazul in care constatati ca unele date sunt eronate ori intampinati dificultati de comunicare cu firma de curierat, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

2 thoughts on “Metoda de livrare

 1. Uta Andreea says:

  Buna ziua! Ma intereseaza foarte mult cupa menstruala Meluna Soft marimea S. Dar..nu o aveti pe stoc! Cand le primiti iar?
  Va rog sa imi trimiteti si mie email cand aveti iar pe stoc cupa menstr Meluna Soft marimea S. Va multumesc.

  • cupemenstruale.ro says:

   @Andreea,

   Iti multumim pentru mesaj si ne bucuram ca vrei sa utilizezi cupa menstruala.
   In acest moment, masura S o avem disponibila la Meluna Classic.
   Urmatoarea actualizare a stocurilor este programata in septembrie 2015.

   O zi frumoasa iti dorim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *