Politica de retur

Politica de retur

In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii din diverse motive independente de dvs, puteti renunta la produs fara a mai efectua plata.

Avand in vedere ca produsul de igiena intima cupa menstruala comercializat pe site-ul cupemenstruale.ro se incadreaza la categoria de produse de ingrijire personala si igiena intima, conform legilor in vigoare, ITC MEDIA INFO WEB nu poate primi cupele menstruale retur care au fost comercializate pe cupemenstruale.ro. Prin urmare nu se poate returna produsul dupa ce acesta a fost ridicat.

Pentru toate celelalte produse se accepta returul, insa produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

ATENTIE! Inainte de ridicarea produsului verificati cu atentie daca pachetul este sigilat si nu este deteriorat. Orice reclamatie va fi luata in considerare numai daca este primita in cel mult 24 de ore de la constatarea vreunei probleme