Metoda de plata

Plata pentru produsele achizitionate de pe site-ul cupemenstruale.ro se face in urmatoarele moduri:

  • Plata ramburs  – se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
  • Plata prin transfer bancar – inainte de plasarea comenzii bifati plata prin transfer bancar si veti primi detaliile de plata. Produsul va fi livrat dupa confirmarea platii
  • Plata online, prin card bancar – inainte de plasarea comenzii bifati plata prin card bancar si veti fi directionat automat catre platforma EuPlatesc.ro unde veti urma instructiunile de plata.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

 

In cazul in care aveti nevoie de asistenta pentru plata, sunati la numarul 0768.851.018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *