Termeni, Conditii, Confidentialitate

Termeni si Conditii

1. OPERATORUL SITE-ului

Operatorul site-ului cupemenstruale.ro este S.C. ITC MEDIA INFO WEB S.R.L., cu sediul in Bucuresti, sector 2, Cod Unic de Inregistrare: RO24922130.

cupemenstruale.ro este domeniul pe internet destinat magazinului online administrat de ITC MEDIA INFO WEB S.R.L.

2. UTILIZAREA SITE-ului

a) Permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. Informatiile postate pe site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in afara clauzelor prevazute prin prezentul contract este raspunzator in fata legilor care le protejeaza.

b) Permite comandarea produselor prin intermediul sistemului nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Pentru informatii legate de comanda poate fi apelat numarul de telefon 0768.851.018, de luni pana vineri, intre orele 9-18 sau se poate transmite un e-mail la adresa

Termenii si Conditiile se vor aplica si tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prestate de SC ITC MEDIA INFO WEB S.R.L., prin intermediul magazinului online cupemenstruale.ro catre Cumparator.

Orice modificare in acesti Termeni si Conditii va fi aplicabila doar in momentul in care este facuta in scris in aceasta sectiune a site-ului.

3. CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru efectuarea comenzilor nu este necesar sa aveti un cont de utilizator. Totusi, daca optati sa va creati un cont puteti beneficia de anumite facilitati si promotii ce vor fi disponibile doar pentru membrii site-ului.

4. COMANDA

Comanda poate fi refuzata in urmatoarele cazuri:

a. Produsele comandate nu sunt pe stoc

b. Plata nu este efectuata (in cazul in care clientul a optat pentru plata online sau transfer bancar)

c. Informatiile de contact/adresa furnizate de catre client au fost eronate

d. Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate

Comenzile din timpul saptamanii vor fi procesate in 24 de ore de la primirea acestora, iar comenzile din zilele de sambata, duminica si sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de procesare a comenzii si/sau de livrare, magazinul online cupemenstruale.ro va anunta clientul asupra termenului estimat de finalizare a comenzii.

5. LIVRARE. TRANSPORT

Produsele vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei de catre una dintre companiile de curierat cu care societatea noastra are incheiat un contract de livrare.

In cazul in care coletul prezinta urma de deteriorare (pachet rupt, desfacut etc.) va recomandam sa refuzati ridicarea coletului si sa ne comunicati acest lucru la adresa de e-mail . Coletul se va retrimite daca solicitati acest lucru.

Transportul este gratuit pentru orice comandă care are valoare mai mare de 199 de lei. În cazul în care valoarea comenzii este mai mică de această sumă, prețul transportului este de 12,99 lei dacă ați optat pentru livrare în locker easyBox sau 17 lei dacă doriți livrare door to door (până la ușa locuinței sau a biroului Dvs.).

Atentie! In cazul in care coletul nu poate fi livrat de catre firma de curierat in maximum 7 zile calendaristice de la momentul efectuarii comenzii din cauze care tin de client, cum ar fi: furnizare de date incorecte sau incomplete (nume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail etc.), absenta repetata de la adresa indicata pentru livrare ori alt motiv, clientul va suporta in intregime costurile de transport tur-retur! In cazul in care constatati ca unele date sunt eronate ori intampinati dificultati de comunicare cu firma de curierat, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil.

6. PRETURILE SI MODALITATEA DE PLATA

Site-ul cupemenstruale.ro se obliga sa afiseze preturile tuturor produselor cu TVA inclus. De asemenea, costurile de transport sunt specificate clar daca acestea exista.

Plata comenzii se realizeaza prin urmatoarele modalitati: ramburs, transfer bancar si online, prin card bancar.

In cazul in care plata se realizeaza prin transfer bancar, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea platii.

7.  RETURUL PRODUSELOR

In cazul in care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectata pe parcursul livrarii din diverse motive independente de dvs, puteti renunta la produs fara a mai efectua plata.

Produsele de igiena intima si ingrijire personala (cum ar fi cupa menstruala, absorbantele, tampoanele) sunt exceptate de la dreptul de returnare, conform legii.

Pentru toate celelalte produse se accepta returul, insa produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Exprimarea neechivoca a intentiei de retur se face in cel mult 14 zile de la data primirii produsului. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

ATENTIE! Inainte de ridicarea produsului verificati cu atentie daca pachetul este sigilat si nu este deteriorat. Orice reclamatie va fi luata in considerare numai daca este primita in cel mult 24 de ore de la constatarea vreunei probleme

8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

ITC MEDIA INFO WEB se angajeaza sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora. De asemenea, nu incurajam SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ITC MEDIA INFO WEB este notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu nr. 35807.

Datele pe care le colectam ne sunt necesare pentru:

a. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.

b. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate

c. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului

d. Trimiterea facturilor si a solicitarii de recenzii, dupa finalizarea cu succes a comenzilor

e. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dvs. Aveti in orice moment dreptul si posibilitatea de a renunta la primirea unor asemenea mesaje, inclusiv prin accesarea butonului Dezabonare/Unsubscribe prezent in fiecare mesaj.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime pentru:

a. Realizarea de analize/rapoarte

b. Realizarea de informari

c. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de cupemenstruale.ro

Colectam informatii despre paginile accesate in interiorul site-ului cupemenstruale.ro si le prelucram in date statistice. De asemenea, putem folosi in cadrul site-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.

Cadrul legal referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal

Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal

Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.

Drepturile in legatura cu datele Dvs.:

a. dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale

b. dreptul de acces la datele personale care va privesc

c. dreptul de interventie asupra datelor

d. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

e. dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.

f. dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere

g. dreptul de a obtine de la S.C. ITC MEDIA INFO WEB S.R.L., in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte

h. dreptul de a solicita si obtine transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile

i.dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail

In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.

Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor

Intrebarile si comentariile sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acordul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

Alte prevederi

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul cupemenstruale.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra companiei ITC MEDIA INFO WEB, vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

9. GESTIONAREA RECLAMATIILOR/SUGESTIILOR/INTREBARILOR

In cazul unor reactii adverse/neplacute ca efect al utilizarii produsului, sunteti rugati sa ne anuntati la adresa de e-mail , unde veti descrie in detaliu problema, pentru o evaluare cat mai corecta si relevanta din partea noastra a naturii problemei.

10. COPYRIGHT SI UTILIZAREA CONTINUTULUI

Acest site este protejat prin drepturile de autor. Toate marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentarile grafice, produsele prezentate, postarile, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea ITC MEDIA INFO WEB sau ale partenerilor, protejate prin legile in vigoare. Este strict interzisa orice modificare sau reproducere a continutului care nu poate fi copiat sau utilizat in niciun alt mod, fara permisiunea prealabila a companiei noastre.

11. LITIGII

Orice conflict intre ITC MEDIA INFO WEB si alta parte este supus unei solutionari pe care amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un punct comun prin aceasta metoda, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

12. ALTE CLAUZE

Termenii si Conditiile de utilizare expuse in acest document reprezinta Contractul dintre dumneavoastra si ITC MEDIA INFO WEB, pe care trebuie sa il acceptati si respectati pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul cupemenstruale.ro

Termenii si Conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului si compania noastra. Ne rezervam dreptul de a aduce oricand modificari Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului cupemenstruale.ro

 

3 thoughts on “Termeni, Conditii, Confidentialitate

 1. Isabel says:

  Buna ziua! Sunt interesata de achizitonarea unei cupe menstruale de pe acest site. Nu am gasit niciunde un certificat de conformitate. As dori sa stiu ca aceste produse sunt sigure din punct de vedere medical. Ati putea sa imi furnizati actele necesare care sa justifice acest aspect?

  • cupemenstruale.ro says:

   Bună ziua,
   Magazinul nostru comercializează produse fabricate de branduri renumite din Europa. Evident, fiecare dintre acești producători deține toate documentle necesare aferente producerii și comercializării acestora, conform legislației comunitare. Ținem să precizăm că aceste produse nu sunt dispozitive medicale.
   Având în vedere aceste aspecte, vă rugăm să ne comunicați pentru care dintre produsele existente în magazinul nostru doriți documente. De asemenea, o precizare mai exactă a tipului de documente ar fi binevenită.
   În cazul în care doriți informații suplimentare, vă rugăm să utilizați datele de contact afișate pe pagina corespondentă.
   Cu stimă,
   CupeMenstruale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *