Livrare Gratuită la comenzi de peste 199 lei!❤

Inotul si cupa menstruala

Inotul la menstruatie este o problema pentru cele mai multe dintre femei. Daca nu doresti sa eviti inotul doar pentru ca te afli in acea perioada a lunii, este esential sa gasesti o solutie. Stim ca absorbantele sunt imposibil de utilizat in timpul inotului, iar problema cu tampoanele este ca firul din capat poate atarna in afara, creand situatii neplacute. Deasemeni, tampoanele nu fac fata in zilele cu menstruatie abundenta si ne obliga la o schimbare a lor frecventa, sau chiar la folosirea unui absorbant ajutator. Asadar, absorbantele pentru inot sunt inexistente! Tampoanele sunt uneori sesizabile si problematice! Cea mai buna optiune este cupa menstruala!

Protectie de pana la 12 de ore

O alternativa este folosirea cupei menstruale. Realizata in cele mai multe cazuri din silicon medical, aceasta cupa in forma de clopotel este complet flexibila si gata de a fi folosita in orice moment, purtand-o inauntrul vaginului pe perioada menstruatiei. Cupa va colecta sangele menstrual fara a-l absorbi, precum tampoanele sau absorbantele si fara a permite scurgeri datorita vidului creat de cupa menstruala cu peretii vaginali. Poti pastra cupa in interior atat in timpul zilei cat si in timpul noptii, ea oferind protectie pana la 12 ore. Tot ce trebuie sa faci e sa golesti continutul, in functie de ritmul in care aceasta se umple si sa o speli in mod adecvat inainte sa o reintroduci in vagin.

Cupele menstruale sunt considerate a fi ideale pentru inot. In primul rand, datorita faptului ca le poti purta in interior  ele creeaza conditia perfecta pentru inot. Totodata, ele indeplinesc toate dorintele  unui inotator pasionat ca urmare  a capacitatii lor de a colecta fluidele menstruale pentru o perioada de pana la 12 ore, mult mai mult decat orice tampon sau absorbant, si astfel poti inota fara tensiuni cat de mult iti doresti.

Niciun fir stanjenitor

In timp ce porti o cupa menstruala  nu ai cum sa iti faci griji ca un fir de ata poate scapa, alunecand in afara sau ca poti fi pusa intr-o situatie stanjenitoare din cauza unei mici scurgeri de lichid menstrual in piscina. Tot ce trebuie sa faci este sa golesti cupa in mod adecvat, sa o speli si sa o reintroduci inainte sa incepi sa inoti. Este important deasemeni sa te obisnuiesti cu o cupa menstruala cu cateva zile inainte sa o porti in apa, in cazul in care esti incepatoare. Daca apar scurgeri in aceste zile de proba cel mai probabil cupa nu a fost plasata cum trebuie. Asadar, trebuie sa inveti sa o pozitionezi corect. In orice caz, chiar daca ai ajuns sa te obisnuiesti cu folosirea ei, e bine sa te asiguri ca a fost pozitionata corect inainte sa intri in apa.

Nicio scurgere

Motivele pentru care cupele menstruale sunt considerate cea mai buna optiune pentru inot sunt multiple. Poti purta cu incredere o cupa menstruala pana la 12 ore, in functie de fluxul tau menstrual si in acelasi timp sa fii sigura ca nu vor exista scurgeri. Purtarea ei va ramane asadar un secret, iar tu vei fi in forma obisnuita.

Inotul cu o cupa menstruala

Chiar este posibil si este cea mai reusita combinatie. Asadar, atunci cand simti sa plonjezi in apa in timpul acelor zile pretentioase ale lunii, foloseste cupa menstruala, sau, daca nu ai deja o cupa menstruala, alege-ti una din varietatea de modele prezente in magazinul nostru. Poti inota astfel fara griji si intr-o completa pace a mintii, bucurandu-te de protectie completa si naturala.

Cupele menstruale sunt cu adevarat cea mai buna optiune a femeilor active carora le place inotul sau orice alt sport sau activitate recreativa.

2 thoughts on “Inotul si cupa menstruala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
687 reviews