OFERTE SPECIALE ❤

Cupele menstruale – intre inovatie si necesitate

Aproape jumatate din viata, femeile sunt influentate de fenomenul menstruatiei cu consecinte fizice, emotionale si psihice asupra lor. Suntem familiare cu oscilatia emotionala, confuzia mentala cu care ne confruntam sau chiar cu starile depresive care pun stapanire pe noi in apropierea declansarii menstruatiei.

Daca tot avem aceasta ”experienta” mai tot timpul, ar merita sa dispunem de mai multe solutii pentru a trece mai usor peste situatie. Ne-am obisnuit de voie sau de nevoie cu absorbantele si tampoanele clasice, chiar daca nu suntem prea multumite de ele. Totusi ar trebui sa stim ca exista inca o metoda de a colecta fluxul menstrual, prea putin cunoscuta in comparatie cu beneficiile ei. Unele dintre noi probabil vom ezita sa folosim o cupa menstruala, din motive prea putin intemeiate zic eu dupa ce am testat. Da, cupa menstruala este alternativa ideala in timpul menstruatiei.

Acum patru ani, cand am auzit de acest produs nu am stat prea mult sa ma gandesc pana sa achizitionez o cupa. Pentru mine era un chin ca tot timpul trebuia sa cumpar absorbante/tampoane si tot timpul ramaneam fara, cand imi era lumea mai draga. Ce sa mai zic de cumparatul efectiv din magazin si privirile celorlalti. Sau mai ales cand deja eram cu problema pe cap si imi rugam iubitul sa imi cumpere produsele necesare si trebuia sa ii explic toate detaliile – nu era placut deloc.

Dupa ce am inceput sa folosesc cupa menstruala am scapat de aceste situatii stanjenitoare, plus de stresul continuu de accidente. M-am eliberat de griji inutile si conditionari. Fara ate iesite din slip la mare, fara retineri la ce haine sa port vara, fara sa renunt sa mai merg la masaj sau epilat, viata mea a inceput sa intre pe un fagas mai de om sanatos, si nu care are tot timpul o problema cu menstruatia.

Citeste tot articolul pe moscalb.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
763 reviews