OFERTE SPECIALE❤

Cum sa fii in fluxul tau natural

In fiecare moment, incercam sa facem cele mai bune alegeri pentru un mod mai bun de viata. Referintele insa sunt diverse, la fel precum gusturile sau experientele pe care le avem. Pentru a ne asigura confort si implinire, uneori facem alegeri care par a indeplini obiectivele noastre, insa fara o abodare holistica, ele pot crea dezavantaje in alte aspecte ale vietii noastre.

Iata asadar ca ajungem inevitabil sa vorbim despre dezvoltare durabila si despre produsele bio si ecologice. Bio inseamna in definitiv sa fii in fluxul tau biologic, sa nu il blochezi si respecti imensul mecansim natural care este corpul. Pentru o femeie acest fapt este poate si mai definitoriu. Femeia, nascuta cu o atat de mare capacitate de senzatii, nu isi poate inchide receptivitatea fara repercusiuni asupra propriei stari de bine.

Pentru corpul nostru, in care se petrec atat de multe procese biologice in fiecare secunda, naturaletea este un confort uneori uitat.  Unele din modalitatile de a ne-o reaminti este reconectarea cu natura, petrecerea unui timp de meditatie si relaxare profunda in natura, in zone nepoluate chimic si fonic. De asemenea, o alta metoda este aceea de a ne rezerva permanent un spatiu personal, sigur, protector, in care sa putem reveni oricand avem perioade de stres sau dileme, si sa respiram in liniste, relaxandu-ne mintea si corpul pana cand ne simtim din nou noi insene.

Problema relaxarii este una cu adevarat importanta si devine din ce in ce mai vitala. Cu atat mai mult cu cat exista o invazie de produse cu substante de sinteza chimica spre care suntem atrase sa le folosim si sa ne furnizam astfel un stres biologic suplimentar. Unele dintre aceste produse sunt destinate si igienei la menstruatie. Un tampon realizat din material cu componente toxice pe care il introduci in interiorul vaginului intr-o perioada atat de vulnerabila cum este perioada menstruala, este o doza de stres organic pe care o adaugam celui zilnic.

De aceea, promovam si suntem in totalitate dedicate folosirii numai a produselor de igiena intima naturale, care rezoneaza cu noi insene si raspund in cel mai natural mod intimitatii noastre.

  1. In primul rand, preferam servetele umede bio pentru ingiena intima. Sunt servetele igienice realizate din bumbac organic, care reduc astfel expunerea la reziduuri din pesticide sau alte substante chimice.
  2. Totodata, fara a recomanda spalaturile interne, incurajam folosirea gelurilor sau sapunurilor de igiena intima naturale, delicate cu Ph-ul zonei intime, fara aditivi sau parfumuri. Ele improspateaza si ne ajuta sa ne simtim mai curate, in special in perioada menstruala.
  3. Chiar si lenjeria intima ne poate schimba viata. In ultima perioada, pe piata au inceput sa apara articole mult mai elegante din bumbac care sa ne multumeasca si nevoia de rafinament feminin dar si sanatatea pielii noastre.
  4. Protej slip numai din bumbac organic. Este biodegradabil, ca urmare prietenos si cu pielea noastra si cu natura inconjuratoare.
  5. In final, recomandam cu cea mai mare convingere cupa menstruala, realizata din silicon medical, un produs care a cucerit multe femei prin naturaletea si intimitatea cu corpul pe care le faciliteaza. Este actualmente una dintre putinele modalitati lipsite de riscuri de a gestiona fluxul menstrual, si cu siguranta este cea mai economica si ecologica. Datorita formei sale, permite sangelui sa curga liber, fara a stagna in interiorul vaginului, si ofera posibilitatea de a te simti libera si in largul tau, deplin constienta de corp si de misterele acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
739 reviews