OFERTE SPECIALE ❤

Claricup, prima cupă menstruală din silicon medical antibacterian este acum și în România!

Cupa menstruala CLARICUP

Ziua de 19 Februarie 2016 marchează lansarea cupei menstruale ClaricupTM pe piața din România prin intermediul magazinului online CupeMenstruale.ro. Cupa menstruală este un produs inovator, eficient și reutilizabil de igienă intimă feminină în perioada menstruală. Claricup™ reprezintă o alternativă sănătoasă și eco-friendly la tampoane și absorbante.

ClaricupTM este prima cupă menstruală din lume fabricată din silicon medical biocompatibil și antibacterian. Fabricată în Franța de către laboratoarele Claripharm, cupa menstruală ClaricupTM poate fi reutilizată până la 5 ani.

Cupa menstruală este utilizată de milioane de femei din întreaga lume și și-a câștigat notorietatea datorită avantajelor multiple pe care aceasta le aduce: este mai sănătoasă decât produsele de igienă intim㠝clasice (nu provoacă Sindromul de Șoc Toxic asociat de obicei cu tampoanele), este economică, reducând semnificativ cheltuielile cu produsele de igienă intimă la menstruație, este prietenoasă cu mediul înconjurător și cu trupul femeii, este confortabilă și poate fi purtată până la 12 ore consecutiv.

Ne bucurăm să fim primii care aduc în România un produs premium pentru igiena intimă feminină. Credem că prin ClaricupTM, femeile se pot bucura de o igienă intimă perfectă la menstruație, fără griji și efecte secundare. Îndrăznim să spunem că apariția cupei menstruale – încă din 1930, însă cunoscută din ce în ce mai mult mai ales în ultimii ani – a revoluționat igiena intimă a femeii.

ClaricupTM este o cupă menstruală de culoare albastru închis din silicon medical biocompatibil și antibacterian, disponibilă în patru mărimi și dotată cu o cutie practică ClariBox, în care se pastrează și se sterilizează cupa.

”Claripharm este mândră să lucreze cu magazinul online CupeMenstruale.ro pentru a introduce pe piața din România cupa noastră menstruală unică în lume. Este minunat să vedem că din ce în ce mai multe femei folosesc aceste produse revoluționare. De îndată ce încerci cupa menstruală nu te mai întorci la produsele de igienă intimă de unică folosință! Vă invităm să vă alăturați generației ClaricupTM”, a declarat reprezentantul Claripharm.

Cupa menstruală Claricup poate fi comandată de pe site-ul CupeMenstruale.ro

CupeMenstruale.ro este singurul magazin online din România dedicat exclusiv cupelor menstruale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
763 reviews