OFERTE SPECIALE ❤

Adapteaza-te la potentialul nelimitat de a fi femeie

Ne acomodam de multe ori cu ceea ce am fost obisnuiti si ramanem cu ideea ca unele lucruri sunt un ,,rau necesar’’. Uneori zona de confort contine un disconfort la care ne-am adaptat, astfel incat ea poate respinge chiar lucrurile care ne-ar putea aduce un confort si mai mare.

In domeniul igienei intime pentru femei, unele produse sunt destul de scumpe. In unele tari produsele de igiena intima de unica folosinta sunt considerate produse de lux si deci femeile platesc o taxa in plus pentru ca au menstruatie.

Atat absorbantele cat si tampoanele interne cantaresc o parte importanta din cheltuielile lunare ale oricarei femei pentru ca sunt de unica folosinta, fara a fi biodegradabile. Absorbantele sunt groase si poate inconfortabile, in timp ce tamponul intern poate permite scurgeri daca nu este schimbat la timp sau cauza uscaciune a vaginului. Le poti inlocui la 2-4 ore, ceea ce inseamna sa fii pregatita pentru a merge la baie foarte des si a avea intotdeauna cu tine mai multe la indemana.

Cunoastem deja acest disconfort cu care ne-am obisnuit din pacate si uneori respingem ideea ca mai poate exista ceva nou care sa ne aduca un confort mai mare. Femeile au avut dintotdeauna scurgeri menstruale, iar de-a lungul timpului metodele de a le gestiona s-au modificat. Nici macar absorbantele, in forma actuala, nu erau atat de populare acum 40-50 de ani si evident aratau cu mult diferit.

Siliconul medical introduce insa o noua era in domeniul dispozitivelor medicale folosite in igiena intima feminina.

Siliciul este al doilea element cu cea mai comuna raspandire în scoarta terestra si in natura, in diferite combinatii. O astfel de combinatie, realizata pe cale sintetica, este si siliconul, un elastomer format din siliciu, oxigen, carbon si hydrogen, un compus fara toxicitate pentru corp, hipoalegrenic, flexibil, cu rezistenta inalta la caldura si foarte compatibil cu pielea umana.

In concluzie: exista o solutie mult mai buna pentru corpul nostru si aceasta este cupa menstruala.

Cunoscute de multe ori dupa brand (Mooncup, Claricup, Me Luna, Iriscup), cupele menstruale sunt dispozitive in forma de cupa/clopotel, de marimi diferite, adaptate anatomiei vaginului si care colecteaza sangele menstrual fara sa il absoarba sau lasa reziduuri. Poate suna ciudat, insa unul dintre beneficiile acestui fapt este mentinerea umiditatii naturale necesare zonei intime.

Alte beneficii de care se bucura utilizatoarele de cupa menstruala si pe care merita sa le trecem in revista rapid sunt:

  • Este reutilizabila. Dupa prima achizitionare, timp de pana la 10 ani nu vei mai avea nevoie sa faci obisnuitele cheltuieli lunare destinate perioadei menstruale, ci poti savura linistita in pat o ciocolata calda, fara grija rezervelor de tampoane sau absorbante.
  • Cupa menstruala are o capacitate mult mai mare de colectare a sangelui menstrual. Poti petrece ziua pe munte, in sedinte lungi sau poti dormi cate ore doresti fara teama. Cupa poate fi schimbata chiar si la 12 ore.
  • Nu este vizibila si nu are acel fir specific tampoanelor. Te poti simti in totalitate confortabil in pantaloni mulati pe corp sau in bikini, la plaja.
  • Nu trebuie sa arunci cupa, astfel nu incarcam mediul cu tone de deseuri nereciclabile.

Iti va lua un timp sa te obisnuiesti. Insa dupa primele incercari vei vedea ca o cupa menstruala este simplu de utilizat, miscarile sunt confortabile iar purtarea ei placuta. Ai la dispozitie o multitudine de marimi, culori si modele pentru a o adapta particularitatilor personale.

Foloseste-ti potentialul. Este din ce in ce mai usor sa fii femeie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
763 reviews