OFERTE SPECIALE ❤

Vacante de vara

Vacantele de vara sunt acele lungi intalniri cu noi insene in care bucuria solara ne orienteaza spre un loc sau altul. Ne dam voie sa plutim pe val si sa traim la maxim (cat de mult poate fiecare). Iesim din rutina zilnica si devenim mult mai receptive la viata si la toate dorintele personale. Soarele este o entitate plina de caldura, asa ca ce poate fi mai primitor decat sa ne bucuram de vara?

Calatoriile ne provoaca sa ne adaptam la mediu, ne testeaza rezistenta la nou si ne invata cum e sa fii ”in flow”. Asta nu inseamna sa renuntam la planuri de vacanta si sa mergem oriunde ne duc pasii. Insa calatoriile ne ajuta sa ne relaxam, sa ne eliberam de ganduri iar increderea si entuziasmul fac minuni.

Mai mult de atat, esti ocupata doar cu ceea ce iti place sa faci… Si asta iti da ocazia sa fii in varianta ta cea mai buna. Clipele delicioase ne ajuta sa ne preocupam doar de ceea ce ne reprezinta si sa ne recunoastem cele mai intime teluri. Ai inspiratie si esti propriul tau ghid.

Totodata, in vacanta grijile se dizolva mai usor. Ai uneori senzatia ca tot ceea inainte era o problema sau dilema a devenit nesemnificativ si s-a rezolvat de la sine. Si e posibil ca doar noi sa fim maestri in a vedea dificultati.

E si cazul perioadei menstruale. Ti-ai planificat o vacanta de vis si observi cu tristete ca mama natura iti incurca planurile. Deja te gandesti sa renunti la unele dintre obiectivele de vizitat sau la plaja. Insa daca vei da gandurile la o parte asa cum iti alungi o suvita de par de pe obraz vei observa ca nimic nu este atat de grav pe cat pare la prima privire.

In primul, rand, crampele menstruale. Nu te ingrijora, starea de flux, somnul pe saturate si entuziasmul vor fi cele mai bune analgezice. Poti recurge la medicamente sau la analgezice naturiste, dar asta nu inseamna sa renunti la experientele unice pe care ti le ofera o vacanta.

In al doilea rand, fluxul menstrual. Ai mai avut experiente neplacute, scurgeri menstruale si poate nu vrei sa mai risti. Inotul sau rochiile in culori deschise si vaporoase sunt cenzurate dintr-o data, cu parere de rau. Cupa menstruala insa este salvatoarea ta, iti poate oferi protectie sigura 100%, pana la 10-12 ore. Ia-o cu tine in bagaj si vei fi complet fara griji. Plimbarile lungi, joggingul, inotul sau chiar serile de dans devin mult mai incantatoare datorita ajutorului  care vine de la acesta noua prietena a ta :).

Asadar, fii increzatoare in fiecare moment si intampina-l cu un zambet de poveste. Ai toate motivele. Bucura-te de vacantele tale de vara, de tainicele calatorii interioare, rasfatata de tot ce te incojoara. Tot ce ai nevoie iti este la indemana iar vremea este perfecta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
763 reviews