OFERTE SPECIALE ❤

Cupele menstruale devin preferatele canadiencelor

In fiecare luna, femeile trebuie sa mearga la magazin sa-si cumpere tampoane sau absorbante. Ca si cand acest stres nu ar fi fost de ajuns, femeile canadience trebuie sa plateasca si taxe federale in plus pentru ca autoritatile considera aceste produse ca fiind de lux.

Multe voci spun ca produsele menstruale nu ar trebui sa fie supuse unor taxe, din moment ce sunt bunuri esentiale si nu de lux.

Dar femeile nu isi permit luxul sa astepte ca lucrurile sa se schimbe – cand acea perioada a lunii vine, femeile canadience trebuie sa-si plateasca bunurile esentiale, plus taxele. Acum, un numar tot mai mare de femei opteaza pentru alternative reutilizabile in defavoarea tampoanelor si absorbantelor care se gasesc peste tot in magazinele din Canada.

O alternativa reutilizabila si green este cupa menstruala fabricata din silicon, latex sau alte materiale care poate fi purtata pana la 12 ore pana sa fie golita si curatata.  670px-Chasha-tcvet2_834

De ce sa folosesc o cupa menstruala? Pentru ca este mai…

In timp ce costul initial pentru o cupa menstruala este mai mare decat pentru produsele de unica folosinta, in cateva luni deja incepi sa economisesti. Pentru multe femei insa, decizia de a renunta la optiunile de unica folosinta (tampoane/absorbante) are mai putin de-a face cu banii, ci mai degraba cu sanatatea si ingrijorarile privind mediul.

In magazinul Natura Feminis veti gasi cupe menstruale de la cei mai buni producatori din Europa – Femmecup, ME LUNA si Fleurcup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
763 reviews