% WINTER SALE %

7 dispozitive care fac viata unei femei mai usoara

Cine a zis ca e usor sa fii femeie? Exista insa o multitudine de gadgeturi pe piata ce urmaresc sa faca viata unei femei cat mai confortabila.
Iata o lista cu 7 astfel de dispozitive:

 

1. Cupa menstruala

cupa roz

Este o cupa care colecteaza fluidul menstrual, oferindu-ti mai multa libertate de miscare in aceste zile delicate. Poti inota sau face orice fel de sport, poti dansa in ploaie si realiza toate acele activitati inabordabile pana acum in timpul perioadei menstruale. Nu se vede si nici nu simti ca o porti. Mai mult, o cupa menstruala se recomanda a fi golita la fiecare 8-12 ore, ceea ce inseamna ca dispui de mai mult timp pentru tine.

2. Dispozitiv de urinat pentru femei

urinating device

Ai fost nevoita sa te abtii din cauza unui spatiu neospitalier si sa fii geloasa pe barbati pentru ca ei pur si simplu stau in picioare si urineaza fara nici o problema? Acum poti sa faci si tu acest lucru cu dispozitivul de urinat pentru femei, care directioneaza urina direct in vas pe tubul de evacuare, fara probleme de scurgere si iti face astfel viata mult mai usoara. Este un dispozitiv ideal in campinguri sau drumetii montane.

 

3. Robinet portabil

portable bidet

De fiecare data cand plecam intr-o excursie si trebuie sa ne descurcam in conditii mai putin igienice, lipsa unei toalete sau cel putin a unei surse de apa ne creeaza disconfort.. Ai acum un robinet portabil care poate fi plasat in orice tip de sticla si folosit cu jet normal.

 

4. Plasa pentru lenjeria intima

lingerie wash bag

Nu este deloc placut atunci cand lenjeria noastra intima se pierde in oceanul celorlalte haine prin masina de spalat. Acum poti pune la spalat toate aceste articole fine intr-o singura plasa speciala de lenjerie intima pe care o introduci in masina de spalat odata cu celelalte textile. Mai mult, aceasta modalitate protejeaza in timpul spalarii materialele delicate din care este fabricata lenjeria, prelungindu-le ,existenta’.

 

5. Prosoape comprimate

towels

Aceste prosoape sunt comprimate in forma de moneda, ceea ce permite folosirea lor pentru stergere doar prin aplicarea unei mici cantitati de apa. Sunt usor de transportat si, de asemenea, sunt biodegradabile.

 

6. Clama pentru sutien

bra clip suit

 

 

Preferati sa nu se vada bretelele sutienului atunci cand purtati topuri cu umerii dezgoliti? Nu va faceti griji, clama pentru sutien poate pastra bretelele oriunde doriti si chiar poate crea modele interesante, in cazul în care vreti sa le afisati.

 

 

 

 

7. Pernita de silicon pentru protectia calcaiului

Foot-Care-Soft-Medical-Silicone-Gel-Heels-Protector-for-Women-High-Heels-Pain-Relief-Spur-Insoles

Suntem fascinate de tocurile inalte si de felul in care ne fac sa ne simtim. Pentru a ne elibera de durerea care apare ca efect al purtarii lor, putem folosi pernite protectoare care amortizeaza aceste dureri si previn umflaturile in zona calcaiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
670 reviews