OFERTE SPECIALE❤

Mooncup

Mooncup este cupa care te ajută să deții controlul asupra perioadelor tale menstruale. 

Ce știm despre Mooncup?

Este fabricată în Marea Britanie, deci din start eliminăm dubiile majore ale produselor chinezești. Aceasta este valabil atât în ceea ce privește calitatea, rezistența în timp, cât și toxicitatea materialului.

Este de maximă încredere. Colectează de 3 ori mai mult fluid decât un tampon obișnuit, deci ne putem baza pe ea chiar și în zilele cele mai dificile. Și pentru că materialul nu este deloc absorbant, nu ne va cauza uscăciune în zilele mai ușoare.

Este super-disponibilă. Mooncup este mereu acolo, în sertar. Gata cu alergătura să prindem magazinul deschis în ultimul moment. Gata cu necesitatea stocurilor de absorbante de tot  felul. Chiar și atunci când călătorim, nu ne ocupă deloc spațiu în rucsac, sau în valiză. Trece neobservată în bagajul de mână și ne scutește de probleme dacă vreo companie de zbor ne pierde bagajele și ajungem seara târziu la hotel.  

Este super-prietenoasă. Ingredientele compoziției siliconului sunt alese cu cea mai mare grijă. Ele și-au dovedit din plin calitățile timp de 20 ani. Nu conține latex, nu conține coloranți, parfum, ftalați, plastic, înălbitori, și nici BPA (bisphenol A).  Materialul folosit este hipoalergenic.

Este ieftină, chiar foarte ieftină! Să nu ne lăsăm păcălite de prima impresie. Sigur că un pachet de tampoane este mai ieftin decât o cupă menstruală, dar totuși cupa își scoate banii în 6-8 luni. Iar după aceea,, o avem gratis pentru ani și ani de zile. 

Mooncup ISOMooncup este certificată cu standardul cel mai înalt ISO 13485, care se referă la produse și dispozitive de uz medical, unde calitatea și siguranța nu sunt deloc negociabile. Suplimentar, Mooncup a primit avizul FDA (Administrația Guvernamentală pentru Alimente și Medicamente din SUA) cu nr. 3009117944.

 

Povestea Mooncup

Britanica Su Hardy este cea care a pus bazele acestui produs în anul 2002. Prima sa întâlnire cu o cupă menstruală a avut loc în Australia. Era în anul 2000, în timpul unei călătorii cu soțul și fiica sa. Su a fost foarte plăcut impresionată de progresul pe care o cupă menstruală îl poate aduce în viața femeilor. A decis astfel să înceapă să popularizeze acest mic miracol. Întoarsă acasă în Brighton, a început să vândă un tip de cupă importată prietenelor și cunoștințelor sale, din aproape în aproape. A constatat însă faptul că unele femei aveau reacții la latexul din formula cupei. Atunci a început să caute alternative hipoalergenice. În primăvara anului 2002, a înființat firma Mooncup și a început producția locală în Marea Britanie.

O afacere echitabilă

În anul 2014, Su a decis că este momentul să iasă la pensie. Dar nu oricum! Și-a dorit ca firma să-și păstreze același caracter, aproape de femei și de nevoile lor. Nu a dorit să vândă firma unui antrepenor, care ar fi putut oricând după aceea să închidă fabrica sau să se poarte mai puțin frumos cu fetele sale. Așa încât s-a hotărât să împartă acțiunile firmei Mooncup cu angajatele sale, care au devenit astfel co-proprietare. Este bine de știut că 58% din cumpărătoare sunt de părere că o firmă deținută de către angajați oferă mai multă încredere decât o firmă condusă de un patron oarecare.

O cupă menstruală prietenoasă cu natura

Pachetul Mooncup

Cutia produsului, manualul de utilizare  și toate materialele promoționale sunt tipărite pe hârtie 100% reciclată. 

Săculețul de protecție și transport este fabricat din bumbac organic ce nu a fost tratat cu înălbitori.

Elimină necesitatea folosirii tampoanelor, care conțin foarte mult plastic, atât în produsul în sine, cât și în ambalaj. Mulțumită doar cupei Mooncup, la nivel planetar, 2,6 miliarde (și acest număr crește continuu) de tampoane nu au mai ajuns să umple plajele și toaletele în ultimii 20 ani. 

Încă din anul 2010 este înregistrată ca produs Vegan și certificat ca atare de către Vegan Society. Aceasta garantează faptul că Mooncup nu conține ingrediente de origine animală și nu a fost testată niciodată pe animale. Nu numai produsul final, dar nici ingredientele folosite nu trebuie să fi fost testate vreodată pe animale la inițiativa producătorului, în numele său sau de colaboratori cu care cooperează în cadrul procesului de producție. 

Fiind prima cupă din silicon din lume, se poate mândri cu pionieratul și în domeniul prieteniei cu natura. 

 

Ce părere au femeile care utilizează Mooncup?

Grigore Denisa *****

(proprietar verificat)

Este absolut minunată Odată ce încerci cupa menstruală, nu o să mai vrei să folosești absorbante sau tampoane. Niciodată nu m-am simțit mai bine în perioada menstruației. Recomand cu încredere tuturor!

Cornelia Manuela Dinu *****

(proprietar verificat)

Exact așa cum o știam, este a doua pe care o achiziționez și sunt foarte mulțumită de ea.
O recomand cu încredere!

Alexandra *****

(proprietar verificat)

Cupa aceasta este perfectă pentru mine! Are un material mai tare și datorită acestui lucru efectul de vacuum este mai puternic, nu lasă loc scurgerilor. Cu toate acestea, este foarte comodă, nu se simte. Livrarea a fost rapidă într-un colet ambalat discret, având în vedere ca am dat adresa de la birou. Sunt foarte mulțumită, cu siguranță voi mai comanda de la dvs.

Irina Bucur *****

(proprietar verificat)

Informațiile de pe site au fost suficiente să mă ajute să îmi aleg cupa potrivită. Am fost contactată telefonic pentru confirmare (foarte drăguț!) și coletul a venit repede. Legat de experiența mea propriu zisă cu această cupă menstruală, mi-a luat câteva încercări până am reușit s-o introduc corect. Dar până la urmă am reușit. Mă bucur că am găsit această soluție prietenoasă cu mediul înconjurător. Recomand atât cupa, cât și magazinul cupemenstruale.ro

Alina Gabriela Pau *****

(proprietar verificat)

Genial!!! Îmi pare rău ca nu am descoperit-o mai devreme.

Ana Maria *****

(proprietar verificat)

Produs excelent, livrare excelentă! Vă mulțumesc!

Anna B. *****

(proprietar verificat)

Produs excelent! Exact ce am așteptat. Menstruația nu a fost niciodată atât de ușoară! Cumpărături în acest magazin și livrare – super. Recomand!

Cristina P. *****

(proprietar verificat)

Sunt absolut incantată! Îmi pare rău că nu m-am hotărât mai devreme, acum câțiva ani… scăpam de maaaari bătăi de cap! SFAT: nu renunțați daca nu reușiți din prima… e de vis!

Mooncup a fost premiată!

Câștigătoare a 11 premii până acum! Și în diverse domenii, nu doar medical. În afaceri și în etică, ca stil de viață, în ecologie, în vânzări.

Cupemenstruale.ro vă oferă Mooncup

în două mărimi:  A (mare) și B (mică). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
739 reviews