OFERTE SPECIALE❤

Cupa menstruala Mooncup este acum pe cupemenstruale.ro De ce sa iti cumperi Mooncup?

Cupa menstruala este deja recunoscuta pe toate continentele ca produs de igiena intima pentru femei. De aceea vei gasi pe cupemenstruale.ro o varietate de modele, culori si, nu in ultimul rand, preturi pentru ca tu sa ai de unde alege cupa ideala.

Odata cu lansarea Mooncup in Romania dorim sa te informam de ce aceasta cupa menstruala merita atentia ta si ce anume o face sa fie cea mai renumita cupa menstruala din lume.

Prima cupa menstruala din silicon de calitate medicala din lume

Mooncup este prima cupa menstruala din silicon de calitate medicala. A fost creata pentru ca directoarea si fondatoarea Su Hardy a observat o nevoie adevarata pentru un produs sanitar prietenos mediului inconjurator si fara latex.

Mooncup Ltd este primul producator de cupe menstruale din lume si singura companie certificata ca fiind o afacere etica. Acest premiu este acordat numai companiilor cu o dovedita dedicare pentru oameni si practici prietenoase mediului inconjurator.

Din 2002, Mooncup Ltd s-a specializat doar pe productia, cercetarea si exportul cupei menstruale Mooncup. Aceasta experienta de neintrecut este motivul pentru care distribuitorii si utilizatorii acestui produs il evalueaza atat de bine.

Unde este fabricata Mooncup?

Mooncup este si intotdeauna a fost fabricata in Marea Britanie. Compania a ales sa o produca la ei acasa din considerente etice, de mediu si pentru controlul calitatii. De cate ori este posibil, Mooncup Ltd onoreaza comenzile prin transport rutier pentru a reduce transportul aerian.

Mooncup este fabricata la cele mai ridicate standarde posibile

Mooncup este fabricata conform ISO 13485:2003: un sistem reglementat de calitatea managementului ce solicita ca serviciul furnizat de o organizatie sa intalneasca cerintele clientilor si reglementarilor aplicate device-urilor medicale si serviciilor din aceasta sfera. Mooncup Ltd este inregistrata la FDA (American Food and Drug Administration).

De asemenea, Mooncup este fabricata intr-un mediu controlat impotriva contaminarii creat pentru producerea si asamblarea inaltelor tehnologii  pentru a asigura calitatea cea mai buna pentru cupa menstruala Mooncup.

Colaborare cu cadrele medicale

Mooncup Ltd lucreaza activ cu profesionistii din sfera sanatatii din Marea Britanie si tinteste sa fie in fruntea cercetarilor si educatiei despre toate aspectele legate de menstruatie. De obicei participa la conferinte medicale/expozitii si colaboreaza cu cadre medicale si asistente medicale din scoli.

In 2010, Mooncup Ltd a colaborat cu cercetatori din Departamentele de Obstetrica, Ginecologie si Maternitate din cadrul unui grup de universitati si spitale din Marea Britanie pentru a evalua experienta femeilor care utilizeaza Mooncup. Rezultatele cercetarii au fost pozitive.

Mooncup este recomandata de medici si ginecologi

Nu am nicio ezitare sa recomand Mooncup pacientelor pentru ca este chiar o idee stralucita, atat de sigura si practica. Nu mai este nevoie sa folosesti tampoane care sunt tratate de obicei cu chimicale sau iradiate si care, in orice caz, adesea cauzeaza uscaciune vaginala excesiva. Cand fluxul menstrual este redus, tampoanele absorb umiditatea vaginului ceea ce duce la uscaciune si deci infectie. Acest lucru nu se poate intampla cu Mooncup. Mai mult, sunt de acord cu avantajele pe care le aduce mediului inconjurator si bugetului fiecarei femei. Continuati cu treaba buna!

Dr Shirley A Bond, Harley St Gb, Marea Britanie

Mooncup este foarte buna pentru femei care pot sa o foloseasca, personal imi place foarte mult, dar depinde de preferintele personale. O recomand pacientelor care isi cunosc trupul sau care resping absorbantele in general.

Beate Wegner, Gynaecologist, Germany

Impachetarea Mooncup

Fiecare Mooncup vine frumos impachetata in propria cutie. Aceasta este facuta dintr-un carton certificat de Consiliul Administratorilor de Paduri care este, de asemenea, lipsit de clor si pe care se printeaza cu tus vegetal. In pachet este inclus un saculet din bumbac organic, nealbit produs intr-o fabrica certificata.

Premiile Mooncup

Nu trebuie sa crezi totul dar aceste premii dovedesc totul:
Castigator: Cel mai bun articol de toaleta – Your Healthy Living Awards, November 2013
Castigator: Cel mai bun produs eco – Your Healthy Living Awards, November 2011
Castigator: Votul cititorilor – Ethical Living Magazine, Iunie 2010
Castigator: Afacere responsabila – Brighton and Hove Business Awards, Octombrie 2009
Castigator: Antreprenoriat – Brighton and Hove Business Awards, Octombrie 2009
Status Cea mai buna cumparaturaa – Ethical Consumer Magazine, Iunie 2007
Produsul sanitar de top – The Good Shopping Guide, Editia a 6-a 2007
Castigator: Votul cititorilor pentru Femei in Afaceri Eticte – Women in Ethical Business Awards, Mai 2007
Certificarea de companie etica – The Ethical Company Organisation, Decembrie 2004
Cel mai bun produs prietenos cu mediul inconjurator – The Vegan Society, Noiembrie 2004
Aprobat de Societatea Vegetariana, Mai 2004

Speram ca toate aceste informatii te-au convins de calitatea cupei menstruale Mooncup pe care o poti comanda de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
739 reviews