OFERTE SPECIALE❤

Claricup

claricup

Claricup, prima cupă menstruală fabricată din silicon medical antibacterian. 

Ce am aflat pentru tine despre Claricup?

Ca de fiecare dată, expertele magazinului nostru au efectuat un studiu amănunțit al acestui produs. Astfel ne putem asigura că tu vei primi tot ce este mai bun!

De unde provine această cupă?

Este fabricată în Franța de către compania Claripharm Laboratoire, deci din start vom elimina riscurile majore ale produselor chinezești. Când vine vorba de igiena intimă, exigența noastră devine maximă! Aceasta este valabil atât în ceea ce privește calitatea, garanția, cât și toxicitatea materialului.

Există mai multe modele de Claricup? De unde se pot cumpăra?

Da, există mai multe modele de cupe, iar magazinul nostru a ales 4 dintre cele mai bune.

Ce înseamnă termenul „silicon anti-microbian”?

Pe lângă faptul că această cupă este fabricată dintr-un silicon chirurgical anti-alergic, mai există ceva care este unic în lume.

Claricup conține în textura sa microparticule de Argint, o formulă patentată. Se știe că Argintul este prin natura sa un puternic agent purificator și dezinfectant. Astfel, nu mai este necesară folosirea unor componente chimice și anti-bacteriene. 

Argintul este blând cu mucoasa vaginală și nu intervine în echilibrul hormonal, dar ține sub control micro-organismele.

La ce servește acel recipient cu capac?

Recipientul care însoțește cupele menstruale Claricup are un dublu rol. Pe de o parte, servește ca și cutie de transport și păstrare.

Pe de altă parte se poate utiliza pentru sterilizarea și curățarea cupei.

În acest caz, se umple recipientul cu apă și apoi:

– fie se utilizează o tabletă de sterilizare (de tipul celor disponibile și în magazinul nostru);

– fie se utilizează o altă substanță de sterilizare care vă este la îndemână, sau cu care sunteți obișnuită. Atenție să nu fie o substanță care atacă siliconul sau care este toxică pentru organism. Pentru siguranță, vă recomandăm produsele pentru sterilizare alese de noi. 

Găurile din partea superioară a cupei sunt pentru decor?

Cele 6 găuri aflate imediat sub gura cupei au un scop foarte bine definit. Ele nu au nicidecum un scop decorativ, ci unul practic, funcțional. 

Nu toate tipurile de cupe sunt prevăzute cu aceste găuri. Ele au rolul de a învinge vidul care se poate crea atunci când cupa este extrasă din vagin. Practic, ele se află acolo pentru a ne asigura că vom reuși o extracție facilă. 

Unele femei nu au niciun fel de problemă în a extrage cupa și, pentru ele, aceste găuri sunt facultative. La fel sunt femeile care au dificultăți în a obține etanșeitatea fixării.

Totuși, există femei care preferă existența acestor găuri. Ele se confruntă cu situații în care cupa se așază înăuntru cu o etanșeitate puternică. 

Câți ani se poate utiliza această cupă?

Durata medie de folosire a acestor tipuri de cupe este de circa 3 ani, conform producătorului. În practică, noi am observat că se poate utiliza foarte bine chiar și 5 ani.

După câte ore este necesar să fie golită cupa?

În medie, cupa aceasta ne protejează timp de 6 ore.

După aceea, este necesar să o extragem, să o golim, să o spălăm și să o fixăm din nou. 

Avem în continuare încă 6 ore de libertate până la următoarea golire. 

Ce conține materialul din care este confecționată această cupă?

Normele de igienă diferă de la o țară la alta. De aceea, Claripharm a ales să adopte cele mai exigente norme, pentru a putea respecta reglementările de pe piața internațională. 

Cupa Claricup este certificată ca dispozitiv medical sub standardele ISO 13485: 2016, FDA, KFDA, precum și MDSAP SUA /Canada /Australia și Brazilia.

Cupa nu conține Bisfenol A, Alchilfenoli, metale grele, nanoparticule.

Povestea Claricup

A deveni mamă este unul din cele mai intense și minunate momente din viața unei femei. Atunci când s-a născut fiica sa Gilda, Clarisse Le Court, co-fondatoarea Claripharm™, a simțit o bucurie indescriptibilă, dar și altceva. La fel ca mii de alte femei, a simțit și durere asociată cu disconfort. Și-a dat seama atunci că nu avea la dispoziție mai nimic pentru a trece peste aceste dificultăți. 

Și-a pus întrebări. De ce sunt lăsate femeile să sufere după intervențiile intime? De ce produsele de îngrijire intimă sunt pline de substanțe chimice toxice? Cum putem avea grijă de femei cât mai bine după ce nasc? Cum le putem asigura o stare de bine?  

Clarisse Le Court s-a decis atunci să facă ceva concret pentru a soluționa eficient și inovator aceste probleme. 

Începutul

Clarisse Le Court a lucrat o vreme ca și Key Accounts Manager la un mare laborator de dispozitive medicale. Apoi, în 2013, a fondat Claripharm™, împreună cu Loïc Giquel. 

La bază a fost dorința de a pune la dispoziția femeilor o gamă de produse care să le asigure starea de bine intim. Atât post-partum, cât și cu aplicabilitate în perioadele de timp după intervenții chirurgicale în zonă. Fie ele ginecologice, urologice, gerontologice, sau care țin de chirurgia cosmetică intimă. 

În anul 2015, cei 2 fondatori au prezentat ideile lor Asociației Armor Angels. Această asociație promovează și finanțează idei novatoare care să contribuie la dezvoltarea regiunii franceze Bretagne. Ideile lui Clarise au fost îmbrățișate imediat cu entuziasm de către comitetul director și s-au demarat mai multe acțiuni de strângere de fonduri. Concomitent s-au găsit firme cu care s-au dezvoltat în parteneriat produsele Claripharm. 

Produsele Claripharm sunt deci concepute de femei pentru binele femeilor.

Ce părere au femeile care utilizează Claricup?

Maria H.*****

Am căutat o soluție care îmi respecte atât trupul meu, cât și mediul înconjurător. Mi-a luat ceva timp până am făcut pasul, dar nu am niciun regret că l-am făcut!

Elena L.M. *****

Eu prefer întotdeauna să știu cu exactitate ce conțin produsele pe care le folosesc. Nu este nimic de prisos în această nouă cupă menstruală. Pot confirma acesta cu hotărâre. Mulțumesc.

Marilena M. *****

Într-adevăr, este grozavă cupa. Eu fac foarte mult sport nautic și petrec ore în șir în apă. Nu e nimic mai confortabil și mai ușor de folosit decât cupa! Fără scurgeri, fără disconfort, așa cum pățeam cu tampoanele. Am recomandat cupa la toate prietenele mele. 

Larisa  *****

Cel mai bun instrument de igienă intimă pe care l-am avut vreodată Cupa nu o simt, deși înot, fac sport, și merg mult pe jos. Da, și nu mai am dureri. Și sângerez cu o zi mai puțin Pe scurt, perfect!

Andreea G. *****

Folosesc mărimea 3 în primele 3 zile de menstruație. Tot ce pot spune e că este totul perfect!. 

Melania P.   *****

Un produs foarte bun. Face menstruația să fie mai ușor de îndurat.

Andreea V. *****

Un cupă de bună calitate, foarte confortabilă la utilizare. O recomand cu toată încrederea. Și eu o să îmi cumpăr încă una,

Adela P.   *****

Am vrut de mult să încerc cum e cu cupă. Nu sunt deloc dezamăgită. Am comandat una de mărime zero și sunt foarte mulțumită. Vara este chiar grozavă, nu mai am bătaie de cap cu tampoanele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

What Our Clients Say
739 reviews