TRANSPORT GRATUIT ȘI RAPID pentru toate cupele menstruale!

Cupa Menstruala Lily Cup Compact, marimea A

173 lei

Lily Cup Compact este o cupa menstruala reutilizabila si pliabila fabricata de suedezii de la Intimina din silicon de calitate medicala.

Marimea A este recomandată femeilor care nu au dat naștere sau celor care au dat naștere prin cezariană. Marimea A colecteaza 18 ml si masoara 58 x 42 x 42 mm.

Lily Cup Compact este prima cupa menstruala pliabila din lume.

În stoc

  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere produs

Lily Cup Compact este o cupa menstruala reutilizabila si pliabila fabricata de suedezii de la Intimina din silicon de calitate medicala.

Marimea A este recomandată femeilor care nu au dat nastere sau celor care au dat nastere prin cezariana. Marimea A colecteaza 18 ml si masoara 58 x 42 x 42 mm.

Lily Cup Compact este prima cupa menstruala pliabila din lume.

Acum avantajele de confort și de sanatate al unei cupe menstruale reutilizabile sunt disponibile intr-un design compact, de orice tip.

Lily Cup ™ Compact este prima cupa menstruala care se poate plia si se potrivește perfect in carcasa protectoare. Colectand mai degraba decat absorbind fluxul menstrual, aceasta respecta echilibrul tau intim si nu provoaca uscarea vaginului adesea asociata cu tampoane.

Lily Cup ™ Compact este fabricata din silicon de calitate medicala, care este atat de moale si subtire, incat nu veti simti nici macar atunci cand este in interior. Ofera pana la 12 ore de protectie fara probleme, zi si noapte. Mai mult, deoarece Lily Cup ™ Compact este reutilizabila, este atât ecologic cat si economic sa o folosesti.

Include o carcasa de protectie si un manual de utilizare detaliat.

Lily Cup ™ Compact este de asemenea disponibila in marimea B, recomandata femeilor care au dat nastere vaginal sau pentru cele care au fost diagnosticate cu o centura pelviana mai slaba.

Informații suplimentare

Brand

Intimina

Culoare

Roz

Marime

Mica

Material

Silicon medical

Mod prindere

Codita

Recenzii

Nu există încă recenzii. Adaugă un comentariu